MENU
SLUITEN

Krosto payroll: meer zekerheid in onzekere coronatijden

Het aantal coronabesmettingen loopt flink op. Vooral nu het griepseizoen weer op de deur klopt zijn mensen vatbaarder voor ziekten en dus ook voor het coronavirus. Wat er straks gaat gebeuren en welke maatregelen er door de overheid worden getroffen om deze opmars te stoppen, weet niemand precies. 

Welke beslissingen maak je?

Deze groeiende onzekerheid is van sterke invloed op jou als werkgever. Bijvoorbeeld op je werving- en selectieproces. Want stop je met mensen aannemen of neem je het risico dat je nieuwste aanwinsten straks thuis op de bank zitten als er een tweede uitbraak komt? Je kan moeilijk beslissingen nemen terwijl je niet alle stukjes van de puzzel hebt. Maar je kan wel voorsorteren op een mogelijke uitkomst zonder dat je de continuïteit van je onderneming in gevaar brengt. Want zoveel mogelijk zekerheid in tijden van onzekerheid geven je meer zekerheid en een voorsprong. Wij geven je die.

Meer zekerheid met payroll

Met een payrollcontract kan je die topper toch aannemen maar draag je het werkgeverschap en alle risico’s die daarbij horen, over aan ons. Merk je dat er geen tweede uitbraak komt en durf je het aan, kan je die waardevolle techneut op elk willekeurig moment van ons overnemen. Komt die tweede uitbraak wel, behoud je de flexibiliteit zonder verplichting tot loondoorbetaling.

Wil je meer weten over de flexibiliteit van een payrollcontract?

We weten niet wat er de komende weken gaat gebeuren. Wat we wel weten is dat een tweede landelijke uitbraak flinke gevolgen zal hebben. En daar stevenen we wel op af. En als dit gebeurt willen we dat onze relaties zich in ieder geval op dit gebied geen zorgen hoeven maken. Daarom hebben we Krosto payroll in het leven geroepen.

Wil je er meer over weten? Neem dan contact met Jeroen op. Hij vertelt je er meer over. Bel hem via 0616656780 of stuur een e-mail naar jeroen@krosto.nl

Auteur

Bart Balm

Publicatiedatum

9-10-2020 11:04

Delen