Wat is jouw karakter?

Boyke Lutgers

Naam: Boyke Lutgers

Functie: Consultant

Karakter: Rood

Telefoonnummer: (088) 47 00 700 of 06 25289656

Email: boyke@krosto.nl

Mijn naam is Boyke Lutgers. Ik ben 31 jaar en woonachtig in Amsterdam. Van origine kom ik uit de Zaanstreek, waar ik ruim 20 jaar heb gewoond. Een echte Zaankanter dus, met een voorliefde voor onze hoofdstad.
In 2008 ben ik begonnen in de arbeidsbemiddeling. Ik heb met tussenpozen ruim 5 jaar gewerkt bij een grote landelijke HR-dienstverlener. Ik heb hier op verschillende locaties gewerkt; voor grote multinationals de werving verricht en in verschillende disciplines op zoek gegaan naar de juiste kandidaten.

Uiteindelijk zocht ik de verdieping in mijn werk en ben ik in de techniek terecht gekomen. Dit was voor mij ook de reden om in 2017 over te stappen naar Krosto Techniek. Hoewel ik geen technische achtergrond heb ben gefascineerd door alles wat met techniek te maken heeft. Door dagelijks in gesprek te gaan met bedrijven en met kandidaten groeit mijn netwerk, maar ook mijn eigen kennis!

In mijn werk sta ik voor kwaliteit, aandacht en betrouwbaarheid: Dit is ook onderdeel van de kernwaarden van Krosto Techniek. Ik wil bedrijven leren kennen, maar ook de persoon achter het cv. Goede technici zijn schaars, maar niet elke techneut past bij elk bedrijf.
Als consultant binnen Krosto ben actief binnen de installatietechniek en mijn doel is het maken van de perfecte match. De juiste match heb ik met Krosto Techniek zelf al gevonden! Krosto Techniek is een gedreven, open, maar vooral gezellige organisatie.

Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging? Of kan je die goede techneut niet vinden kom ik graag met je in gesprek.

Terug naar het Krosto team  LinkedIn profiel