Wat is jouw karakter?

Vikaash Soekhoe

Naam: Vikaash Soekhoe

Functie: Consultant Machinebouw & Industrie

Karakter: Rood

Telefoonnummer: (088) 47 00 700 of 06 11830134

Email: Vikaash@krosto.nl

Mijn naam is Vikaash Soekhoe, Consultant Machinebouw & Industrie bij Krosto Techniek. Geboren in Den Haag, opgegroeid in Brabant en na gestudeerd te hebben in Twente heb ik mijn plek gevonden in Lelystad!
Ik ben bijna 14 jaren geleden tijdens mijn technische studie al in contact gekomen met het werven van talent en kennis voor organisaties. Sindsdien heb ik mij ontwikkeld tot een ondernemende consultant op het vlak van technische detachering en invullen van technische projecten. Dit doe ik met veel plezier op zowel het interpersoonlijke als technisch inhoudelijke/praktische vlak. Ik adviseer mijn relaties graag over meer dan alleen het invullen van een vacature of het vinden van een baan. De belangrijkste vraag daarbij is voor mij “Waarom?”. Vaak komen we dan samen tot nieuwe inzichten die de kansen op een succesvolle bemiddeling vergroten.

Hoewel ik houd van persoonlijk contact en het menselijke aspect achter die nieuwe medewerker of nieuwe baan blijf ik van binnen een techneut en praat ik onder het genot van een kopje koffie ook graag over de vakinhoud en nieuwe ontwikkelingen in de techniek!

Terug naar het Krosto team  LinkedIn profiel