Wat is jouw karakter?

Nieuwe categorie

Naam: Suus Pancras

Functie: Backoffice- / HR medewerkster

Karkakter: Groen

Telefoonnummer: (088) 47 00 700

Email: Suus@krosto.nl 

Hi, ik ben Susanna Pancras. Echter neem ik wel de telefoon op met: ‘’goedendag, Krosto Techniek met Suus’’. Ik ben 25 jaar jong, moeder van een heel lief meisje en sinds juli 2017 werkzaam als HR medewerker bij Krosto Techniek.

Al flink wat jaren ben ik werkzaam als HR medewerker bij diverse uitzend- en detacheringsbureaus in verschillende branches. Vanaf juli 2017 mag ik deze functie vervullen bij Krosto Techniek en daar ben ik erg blij mee! Op 1 juli 2017 begon ik met werken in een zeer fijne en gemotiveerde werkomgeving. Bij Krosto voelde ik mij snel ‘’thuis’’. Krosto is een super modern bureau, het contact met kandidaten en klanten staat centraal en is helemaal mijn ding!

Mijn functie bij Krosto bestaat voornamelijk uit de backoffice taken, bijvoorbeeld het maken van contracten, het verzorgen van uitbetalingen en facturatie, het assisteren van de consultants en ik zal je ook ontvangen als je eens langs komt bij Krosto. Mijn doel binnen Krosto? Mijzelf ontplooien, groeien en natuurlijk samen met mijn lieve collega’s ervoor zorgen dat Krosto Techniek blijft groeien. Heb je een vraag over uitbetalingen, facturatie, contract, etc.

Bel mij gerust! Ik help je graag!

Terug naar het Krosto team LinkedIn profiel