Wat is jouw karakter?

Simone Zuidhof

Simone  Zuidhof
Naam: Simone Zuidhof
Afdeling: Machinebouw & Industrie , 
Mobiel: (06) 4716 5659
Werk telefoon: (088) 4700 700

Even voorstellen...

 

Mijn naam is Simone Zuidhof. Sinds een paar jaar ben ik woonachtig in Zoetermeer, maar van origine ben ik een echte ‘Haagse’. Sinds 2007 ben ik werkzaam in de technische detachering. Ik heb mijn passie gevonden in het maken van een match tussen een bedrijf en een werkzoekende. Het is heerlijk om mensen op weg of verder te helpen, om hun sterke punten te vinden. Vanuit daar begeleid ik mensen graag in de juiste richting naar een nieuwe uitdaging.

Als consultant ben je, met coaching en advies, dagelijks een puzzelstukje in de zoektocht naar iemands passende baan. Ook aan de klantzijde gaat het wat mij betreft verder dan alleen ‘die aanvraag’. Daar denk ik graag mee over vraagstukken die vaak van directe relevantie zijn voor de continuïteit van hun business. Daarover sparren en tegelijkertijd de klant beter begrijpen en te adviseren, vind ik wel heel mooi aan dit vak. Het opbouwen van een langdurende relatie is voor mij zeer belangrijk. En de aanvraag? Die volgt vanzelf!

Nu zit hier dan; als Haagse Zoetermeerse dame in het Amsterdamse, bij Krosto Techniek. Veel mensen kunnen zeker beamen dat dit een heel energiek bedrijf is, met een goede sfeer, vakmanschap en kennis, waar grappen altijd welkom zijn, maar gezamenlijk iets neerzetten de sleutel is. Ook wij zijn samen op weg naar het succes. En dat zoeken we en vieren we bij Krosto Techniek met elkaar. Want succes is het meest waardevol als het uit plezier is geboren!