Vacatures
inIJsselstein
inUtrecht
inUtrecht
inBeverwijk
inBeverwijk
inDen Haag
inAmsterdam
inDordrecht
Mijn vacatures
Krosto techniek
Home > Jouw Carrière

Carrière met Krosto

Veelzijdig is een woord dat goed bij ons past. Binnen ons specialisme in techniek, uiteraard. Eén gesprek met Krosto opent de deur naar een netwerk van ruim 200 bedrijven in de machinebouw, industrie en installatietechniek. Zowel gerenommeerde internationale bedrijven als kleinere organisaties. Dat biedt perspectief. Zeker als je hierin wordt begeleid door een consultant die zelf een technische achtergrond en uitgebreide marktkennis heeft. Dan word je attent gemaakt op functies en organisaties waar je zelf nooit was opgekomen, maar die wel perfect aansluiten.

Vast of tijdelijk werk

Wil je een vaste baan? Of wil je werken op projectbasis, zodat je bij verschillende bedrijven een kijkje in de keuken kan nemen? Beide is mogelijk. Jouw ambitie op de lange termijn is ons uitgangspunt. Daarin begeleiden wij je graag. Als je op projectbasis wilt werken, ga je een dienstverband met Krosto Techniek aan. Persoonlijke groei staat bij ons centraal. Wij zoeken projecten die je verder brengen, aangevuld met de juiste opleidingen.

Starter of professional

Ben je net klaar met je studie en wil je graag aan de slag? Dan is Krosto het ideale startpunt voor een technische carrière. Veel banen in ons netwerk vormen een perfecte springplank om als starter aan de slag te gaan en ervaring op te doen bij grote of kleinere organisaties. Je kunt bovendien rekenen op onze persoonlijke begeleiding en opleidingsmogelijkheden die je carrière ondersteunen. Maar ook voor de ervaren technici biedt Krosto volop uitdaging. Kom eens langs om plaats te nemen aan onze gezellige bar. Dat praat een stuk makkelijker en laat direct zien wie we zijn: gewone mensen met oprechte belangstelling in de drijfveren van andere mensen.

Geïnteresseerd?

Ben je benieuwd naar wat wij jou kunnen bieden? Je kunt je direct inschrijven of een kijkje nemen in ons uitgebreide vacatureaanbod.

© Krosto techniek 2017 | Disclaimer | Sitemap | Powered by OTYS Recruiting Technology | Design by PXL Communicatie