Wat is jouw karakter?

Bart Balm

 

Naam: Bart Balm

Functie: Marketing & Communicatie

Karakter: Groen

Telefoonnummer: 088 4700 740

Email: bart@krosto.nl

Bart, aangenaam. (online) marketeer, communicatiespecialist, verhalenverteller: hoe je me ook wil noemen, ik ben (samen met Jeroen) verantwoordelijk voor de marketingactiviteiten van Krosto. Wat dat betekent? Alles wat te maken heeft met het merk 'Krosto Techniek', daar vind ik wat van. En dat is maar goed ook, want we hebben een enorm sterk verhaal dat verteld moet worden. Dat doe ik bijvoorbeeld via de vacatures die via mij worden verspreid. Of via onze website, social mediakanalen en e-mail.

Samen met mijn vrouw, onze 2 kinderen en een vrolijke Border Collie genaamd Pups, woon ik in Groesbeek: een klein, gezellig dorp in de buurt van Nijmegen, tegen de grens met Duitsland. En dat is best een flink stuk uit de buurt. Daarom werk ik in de regel ook maar drie dagen per week in Amsterdam: maandag, woensdag en vrijdag. En die kilometers zijn zo gek nog niet: kopje koffie mee, podcast aan en je bent er zo. Ik rijd vaak voor de files uit waardoor ik vaak al om 07.00 op kantoor ben.

Krosto en ik kennen elkaar al sinds 2014, toen ik als ZZP'er voor ze aan de slag mocht. Na een paar omzwervingen ben ik sinds november 2019 fulltime bij ze in dienst, maar ondernemen doe ik nog steeds. Ook binnen Krosto. Want ik krijg de vrijheid en het vertrouwen om de dingen te doen waarvan ik geloof dat ze het beste zijn voor Krosto op het gebied van branding en marketing. Dat is me erg veel waard.

Wil je meer weten? Neem contact met me op, ik vertel je graag meer!

Terug naar Krosto team LinkedIn profiel