Wat is jouw karakter?

Sanne Hoogland

 

Naam: Sanne Hoogland

Functie: Consultant Machinebouw & Industrie

Karakter: Rood

Telefoonnummer: 0629167948
Email: sanne@krosto.nl

Mijn naam is Sanne, ik ben 32 jaar en woon in Woerden. Ik ben gek op mijn familie en vrienden. Samen eten en drinken, samen op pad, samen een filmpje kijken op de bank; als het maar samen is. Daarnaast beschik ik over een gezonde dosis fanatisme: Voetbal, spelletjes of werk, ik ga voor de winst!

Mijn energie haal ik uit de mogelijkheid om iets voor een ander betekenen; als je het beter hebt dan een ander, bouw je geen hoger hek maar een langere tafel. Deze mindset kan ik toepassen op mijn werk en vind ik terug in mijn collega’s.

Sinds 2020 ben ik werkzaam bij Krosto Techniek als Consultant Machinebouw & Industrie. Ik ben trots om voor én met Krosto te mogen werken. Een hecht team wat verschillende karakters, kwaliteiten en specialisaties bevat en deze samen op de juiste manier weet te benutten. Geen dag is hetzelfde, net zoals dat geen kandidaat, baan of werkgever hetzelfde is. En om al die verschillende factoren juist in kaart te kunnen brengen en daardoor een match te kunnen maken: Hoe gaaf is dat!!"

Terug naar Krosto team LinkedIn profiel