Wat is jouw karakter?

Jayresa Epskamp

 

Naam: Jayresa Epskamp

Functie: Recruiter

Karakter: Groen

Telefoonnummer: 088 4700 740

Email: Jayresa@krosto.nl

Mijn naam is Jayresa en sinds maart 2021 werk ik als Technical Recruiter bij Krosto. Met veel plezier ben ik gestart in deze functie waarin ik, vanaf het altijd zonnige Curaçao, mensen mag helpen bij het zoeken naar een nieuwe uitdaging.

Het fijne aan werken op Curaçao is dat ik je ook te woord kan staan tijdens de Nederlandse avonduren. Dit biedt de mogelijkheid om uitgebreid te bespreken wat jouw wensen zijn én hoe wij je kunnen helpen op weg naar de volgende stap in je loopbaan. Wat mijn baan als Recruiter zo leuk maakt? Geen persoon en gesprek is hetzelfde wat ervoor zorgt dat elke dag weer authenticiteit heeft.

Wanneer ik niet aan het werk ben dan besteed ik veel tijd met mijn familie, vriend en vrienden. Ik ben namelijk een echt gezelschapsmens. Wanneer ik tijd voor mezelf nodig heb dan ben ik te vinden in kledingwinkels óf achter mijn Playstation 4 (Je zal het niet geloven maar ik ben verdomt goed in Call of duty ;-P)!

Ben jij toe aan de volgende stap in je loopbaan of heb je vragen? Schroom dan niet om contact op te nemen! Ik denk graag met je mee om samen de volgende stap in je carrière te bewerkstellen.

Terug naar Krosto team LinkedIn profiel