Wat is jouw karakter?

Erwin Krook

Naam: Erwin Krook

Functie: Directeur

Karakter: Blauw

Telefoonnummer: (088) 47 00 700  of  06 16656770

Email: E.Krook@krosto.nl

Mijn naam is Erwin Krook, mede eigenaar en consultant bij Krosto techniek. In de ruim 12 jaar dat ik nu werkzaam ben in het bemiddelen van technisch personeel heeft bij mij altijd een ding voorop gestaan; het welzijn van de mensen voor wie wij een nieuwe baan mogen vinden. Bij de diverse werkgevers waar ik heb gewerkt voordat wij met Krosto techniek zijn begonnen heb ik dat vaak gemist.

De afgelopen 6 jaar met Krosto heb ik ervaren als een groot ontwikkeling- en leer proces waarbij we continu kritisch naar alles en iedereen kijken om kansen en verbeteringen te signaleren en door te voeren. Daarbij goed geholpen door mijn compagnon, spiegel en klankbord Jeroen van der Stokker, maar natuurlijk ook door het fantastische team op kantoor en de mensen waar het allemaal om draait; de Krosto medewerkers. En geloof mij, zonder de inzet van al die getalenteerde en gemotiveerde Krosto medewerkers hadden wij niets voor elkaar gekregen. Dit succes is niet onopgemerkt gebleven en heeft geresulteerd in een gerenommeerde lijst met opdrachtgevers met wie wij samen mogen werken.
Uiteraard ben je nergens zonder solide thuisbasis dus ben ik erg dankbaar voor de plek waar ik de alledaagse hectiek kan ontvluchten (en soms ook opzoeken…); bij mijn vriendin Sandra en onze twee prachtige kinderen Amy en Ties.

Specialist in het bemiddelen van techneuten, met persoonlijke aandacht en tijd voor alle betrokkenen. Echt een toegevoegde waarde zijn in onze branche en meehelpen zoeken naar een oplossing voor het probleem waar we de komende jaren gezamenlijk voor staan; het grote tekort aan techneuten. Dat is waar we voor staan en waarvoor we ook alles uit de kast zullen halen om dit probleem te tackelen.
Een moeilijke uitdaging in een sterk groeiend bedrijf als Krosto techniek omdat het gevaar is dat dit soort doelstellingen vaak ondersneeuwen in regels, bureaucratie en vele andere goede bedoelingen. Het leer- en ontwikkelingsproces gaat dus nog steeds elke dag door en helpt ons tot op de dag van vandaag om te groeien en perfectioneren waarbij er altijd een ding voorop staat en moet blijven staan; het welzijn van alle Krosto medewerkers.

Terug naar het Krosto team LinkedIn profiel