Wat is jouw karakter?

Ferah van Rijswijk

 

Naam: Ferah van Rijswijk

Functie: Technical Recruiter

Karakter: Rood

Telefoonnummer: 088 4700 740

Email: ferah@krosto.nl

Hoi!

Mijn naam is Ferah 36 jaar jong en samen met mijn man en zoontje bijna drie woonachtige op het zonnige Curaçao.

Ik werk sinds januari 2020 als technical  recruiter met veel plezier bij Krosto.  Ik ben verantwoordelijk voor het aantrekken, werven en selecteren van de juiste personen voor een bepaalde functie.

Het leukste aan mijn werk zijn de gesprekken die ik dagelijks heb met de kandidaten. Het veelzijdige karakter van een recruiter zijn maakt, dat elke dag interessant en uitdagend is. Ik werk nu een maand voor Krosto. Wat ik zo tof vind aan werken bij Krosto is dat iedereen dezelfde passie en enthousiasme deelt. Ondanks de afstand 7.842 km heb ik een echt “wij-gevoel. 

Naast mijn werk bij Krosto vind ik het leuk om met mijn gezin en vrienden te relaxen met een borrel en een hapje op één van de mooie stranden die Curaçao ons te bieden heeft. 

Mijn guilty pleasure… ik hou ontzettend van eten, wijntjes drinken ennnnnn KARAOKE :-D 

Ik ga met plezier naar mijn werk! Wil jij ook met plezier werk en zoek jij een baan binnen de techniek of heb jij affiniteit met techniek? Neem dan contact op met mij ferah@krosto.nl, geen zin om te mailen, appen mag ook 088-470 07 40 (of gewoon old skool bellen.

Terug naar Krosto team LinkedIn profiel