Wat is jouw karakter?

Gwen el Kodady - Woesthoff

Naam: Gwen el Kodady - Woesthoff

Functie: Backoffice / HR

Karakter: Groen

Telefoonnummer: (088) 47 00 700

Email:  Gwen@krosto.nl 

Mijn naam is Gwen Woesthoff, 26 jaar jong en opgegroeid in Amsterdam. Ik kan mezelf omschrijven als een dienstverlenend persoon die oog heeft voor de organisatie met aandacht voor de mens als individu. De afgelopen jaren heb ik mijn sporen verdiend als veelzijdig management assistent bij zowel regionale als grote internationale bedrijven.

Door mijn brede interesses en mijn zoektocht naar een grote uitdaging kwam ik in terecht bij een dynamisch en vooruitstrevend bedrijf: Krosto techniek! Sinds december 2010 ben ik in dienst getreden bij Krosto techniek als vestigingsassistent. Weet je wat het mooie is? Vanaf het moment dat ik in dienst trad, voelde het echt aan alsof ik al jaren deel uit maak van het team!

Als Officemanager heb ik een strategische rol binnen Krosto techniek, waarin ik al mijn energie in kwijt kan. Ik ben verantwoordelijk voor de dagelijkse administratieve zaken op de vestiging en ook voor receptiewerkzaamheden. Dagelijks probeer ik zoveel mogelijk werk uit handen te nemen om de consultants zo efficiënt mogelijk hun werk te laten doen. Zo draagt ieder haar/zijn steentje bij in het succes van Krosto techniek!

Mijn ambitie? Groeien! In de komende jaren wil ik mezelf verder ontplooien, zodat ik mijn rol van Officemanager verder kan uitbouwen en ontwikkelen. Daarom zit ik goed op mijn plek bij Krosto techniek. Hier word je niet alleen ondersteund in de functie met de daarbij behorende cursussen, maar tevens op persoonlijk vlak, zodat je ook als mens groeit.

Terug naar Krosto team