Wat is jouw karakter?

Jaimy van de Wal

 

Naam: Jaimy van de Wal
Functie: Marketing
Karakter: Rood
Telefoonnummer: (06) 2115 6036
Email: jaimy@krosto.nl

 

Hi! Mijn naam is Jaimy van de Wal. Sinds november 2021 ben ik werkzaam op de marketingafdeling van Krosto. Samen met Bart, en eigenlijk alle collega’s, zorg ik ervoor dat er leuke, relevante content wordt geplaatst op al onze social media kanalen.

De toekomst is social media! Daarom vind ik het ook zo leuk om Krosto nét even dat niveautje hoger te tillen door in te spelen op de trends en actualiteit. In deze functie kan ik echt mijn creativiteit kwijt. Van korte video’s maken tot interviews met techneuten en het bijhouden van social media, geen dag is het zelfde. Mijn uiteindelijke doel is om door middel van de socials, meer mensen in contact te laten komen met Krosto en daardoor misschien wel met hun droombaan!

Als ik niet aan het werk ben, vind ik het heel leuk om bezig te zijn met muziek of om te schrijven. Zo verzamel ik LP’s, heb ik voor elke ‘mood’ wel een playlist en schrijf ik nog maandelijks een column voor een kunstplatform. Eigenlijk ben ik altijd wel creatief bezig!

 

Wil je meer weten over de creatieve afdeling van Krosto? Of heb je een leuk verhaal dat verteld moet worden? Neem dan vooral contact met mij op!

Terug naar Krosto team LinkedIn profiel