Wat is jouw karakter?

Marcel Schmidt

Naam: Marcel Schmidt
Functie: Recruiter Machinebouw & Industrie Curaçao
Karakter: Groen
Telefoonnummer: (06) 59 964 202
Email: marcel@krosto.nl

 

Hi! Mijn naam is Marcel Schmidt, ik werk sinds februari 2022 voor Krosto Techniek als recruiter en consultant in de machinebouw en industrie. 
In 2021 heb ik samen met mijn vriend het besluit genomen om te emigreren naar het mooie Curaçao! 

Mijn verleden ligt in de horeca waar ik ruim 10 jaar in gewerkt heb, met de stap om naar het buitenland te emigreren was het ook tijd om een stap te nemen uit de horeca. 
Ik ben met veel plezier begonnen aan mijn nieuwe uitdaging; recruiten en consultant van toppers in de techniek! Krosto Techniek heeft naast een kantoor in Amsterdam ook een kantoor op Curaçao waar wij op handige wijze gebruikmaken van het tijdsverschil! Top techneuten werken vaak overdag, waardoor contact leggen dan lastig is, door het tijdsverschil met Nederland kunnen deze toppers nu tot 10 uur in de avond bellen. Ik sta ze graag te woord met een lach! 

Ik ben actief, behulpzaam, creatief, eerlijk en gedreven!

Dit zijn wel de karakteristieke eigenschappen die je bij mij snel terug kunt vinden.
Ongeacht de situatie zal er altijd een glimlach te zien zijn op mijn gezicht en daar zorg ik ook voor bij ieder ander, want zo maakt het je dag makkelijker en leuker.
In mijn sociale leven zie je dit ook allemaal terug. Gezellige etentjes, (bord)spellen, borrelen en vakanties één en al gezelligheid.

Ik zal altijd met je meedenken en als je een handje nodig hebt dan sta ik voor je klaar.

 

Terug naar Krosto team LinkedIn profiel