Wat is jouw karakter?

Maxim Hogenhout

 

Naam: Maxim Hogenhout

Functie: Consultant Machinebouw en Industrie

Karakter: Rood

Telefoonnummer: 088 4700 740

Email: maxim@krosto.nl

Mijn naam is Maxim, ik kom uit Ouderkerk aan de Amstel. Bij Krosto Techniek ben ik de persoon die je moet hebben voor alle vacatures die iets te maken hebben met alles wat rolt, rijdt, heft en hijst.

Als boerenkleinzoon kwam de voorliefde voor trekkers en grote machines al op jonge leeftijd. Op mijn 14e ben ik begonnen met een bijbaan bij Loon en Verhuurbedrijf van den Ancker in Amstelveen. Hier heb ik veel ervaring op gedaan met trekkers, graafmachines, shovels en ander equipment in de wegenbouw, landbouw en groenvoorziening. In het begin was dit het schoonmaken van de machines en het aangeven van gereedschap aan collega’s die aan het sleutelen waren. Toen ik wat ouder werd ging ik zelf steeds meer met de machines aan het werk en voerde ik onderhoud en reparaties uit aan het machinepark. Dit is iets wat ik tot vandaag nog wekelijks op zaterdag met veel plezier doe.  Tijdens de stage van mijn opleiding heb ik bij Forkliftcenter in Amsterdam een kijkje mogen nemen in de wereld van de heftrucks en het heavy equipment voor in de havens. De kennis die ik tijdens mijn bijbaan en mijn stage heb opgedaan komen nog dagelijks van pas in mijn werk. 

Wat ik leuk vind in mijn werk is dat ik bij veel technische bedrijven kom en een kijkje kan nemen in de werkplaats, om daar vervolgens een lege plek op te vullen. Voor mij is het belangrijk dat de techneut op zijn plek zit en dat hij zich begrepen voelt. Voor mij is het grote doel in mijn werk de juiste match maken. Wanneer iemand mij hartelijk bedankt en een fijne nieuwe werkgever heeft gevonden dan heb ik een voldaan gevoel. 
 

Terug naar Krosto team LinkedIn profiel