Wat is jouw karakter?

Minouck Dame

Naam: Minouck Dame

Functie: Stagiaire Machinebouw & Industrie Curaçao 

Karakter: Rood

Telefoonnummer: (06) 59 964 202

Email: minouck@krosto.nl 

 

Hi, mijn naam is Minouck! Ik ben 26 jaar en ik kom uit Nijmegen. Momenteel studeer ik Human Resource Management aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. De combinatie van het mensgerichte en het bedrijfskundige vind ik erg interessant. Ik heb een natuurlijke interesse naar de persoon tegenover mij, ik luister liever dan dat ik praat maar ik weet wel wanneer ik moet inspringen. Aan de andere kant kijk ik met een bedrijfskundige en commerciële blik naar situaties, ben ik direct indien nodig en ben ik altijd eerlijk.Vanaf februari loop ik stage bij Krosto Techniek op Curaçao.

Tijdens deze stage hoop ik veel te leren over de technische branche, recruitment en hoe je talent kan binden aan een organisatie. Hoe mooi is het dat mijn dagelijkse bezigheid bestaat uit het plaatsen van het juiste talent op de juiste plek?

Familie en vrienden zouden mij omschrijven als leergierig, ambitieus, sociaal, positief en avontuurlijk. Ik ben altijd bezig met ontwikkelen. Boeken lezen, podcasts luisteren, andere culturen proeven door het maken van (verre) reizen, ik ben er gek op! Daarom ben ik erg benieuwd naar wat ik allemaal ga leren binnen Krosto; van collega’s, van de opdrachtgevers maar vooral van de toptechneuten die ik dagelijks spreek!

 

Terug naar Krosto team LinkedIn profiel