Wat is jouw karakter?

Raymon Sumah

Naam: Raymon Sumah

Functie: Consultant

Karakter: Rood

Telefoonnummer: (088) 47 00 700  of  06 44563581

Email:  Raymon@krosto.nl 

Raymon Sumah is de naam! 46 Jaar jong, samenwonend met vriendin Sandra, in Purmerend.

Anno 2000 ben ik in het bemiddelingsvak begonnen. Bij verschillende bedrijven heb ik ervaring opgedaan waaronder ook bij een technisch detacheringbureau. Ondanks mijn goede prestaties in mijn vak twijfelde ik er aan of ik mijn kennis verder moest uitbouwen of op zoek moest gaan naar totaal iets anders. Diezelfde twijfel deed me tussendoor een carrièreswitch maken en wel naar de modebranche. En mensen, het klopt als men zegt: “je weet pas wat je mist zodra je het niet meer hebt”. Al gauw keerde ik terug naar waar mijn passie werkelijk ligt: het ondernemen!

Sinds december 2009 werk ik met plezier bij Krosto techniek als consultant. Hierbij maak ik deel uit van een vooruitstrevend en enthousiast team, die duidelijk weet welke koers ze willen varen. Daarnaast krijg ik volop de ruimte voor creativiteit en persoonlijke ontwikkeling. De sfeer binnen Krosto techniek? Die is ronduit gezellig en ongedwongen te noemen!

In de toekomst hoop ik mezelf steeds meer te kunnen profileren als coach, binnen Krosto techniek. Mijn kennis en enthousiasme effectief overbrengen, dát zie ik als een uitdaging!

Terug naar  Krosto team  LinkedIn profiel